Joulukuusia ja leikkohavuja Postin tilalta Haminasta.

Olemme kasvattaneet joulukuusia vuodesta 1978 lähtien. Kaikki kuusemme ja leikkohavumme ovat 100% lähituotteita.

Kuusia saa kaiken kokoisina ja tyyppisinä (kapeita, tuuheita yms.). Lajikkeina ovat metsäkuusi ja useat eri pihta lajikkeet.

Joulukuuset

Myymme kuusia ja leikkohavuja suoraan tilalta ja Haminan torilla. Toimitamme kuusia myös kotiinkuljetuksella.

Ennen joulua järjestämme kotimyyntipäivät, jossa tarjolla mm. lämmintä glögiä nokipannusta kuusenhakijoille.

2022 Kotimyyntipäivät ovat lauantai 10.12 ja sunnuntai 11.12 klo.10-16:00 osoitteessa Paijärventie 94. Joulukuusia saatavilla myös suoraan tilalta nouto koko joulunodotus ajan puhelimitse sovittuna ajankohtana.

Leikkohavut

Leikkohavuja saatavilla valmiina nippuina tai irtotavarana syys/joulu aikana tai sovittaessa ympärivuoden. Havuja voidaan käyttää sidonnassa tai somistuksessa mm. haudoille, parvekkeille tai kuisteille. Havujen kuusilajikkeet vaihtelevat vuosittain(mm. eri pihtalajikkeet ja metsäkuusi)

Yrityksille


Joulukuusi lahjaksi asiakkaalle, yhteistyökumppanille tai yrityksen henkilökunnalle

Joulukuusen voi antaa lahjakorttina tai sopia kotiin toimituksen suoraan yrityksen, taloyhtiön tai yhteisön tiloihin. Toimitamme kuusia Hamina-Kotka alueelle.

Lahjakortissa lahjan saaja noutaa joulukuusen suoraan kuusitilamme kotimyyntipaikasta Haminasta tai Haminan torin myyntipaikalta. Kotimyyntipaikkamme sijaitsee osoitteessa Paijärventie 94, Hamina.

Kotimyyntipaikallamme valikoima on laaja ja sovittaessa räätälöimme tarvittaessa myös yrityksille omia kuusennoutopäiviä kahvin kera!

Palvelemme yrityksiä ja yhteisöjä myös toimittamalla sisäkuusia yritysten toimitiloihin ja ulkokuusia yritysten piha-alueille. Toimitamme myös tilauksesta isoja 3-5 metriä korkeita joulukuusia. Joulukuusi voidaan toimittaa myös asennettuna.

Joulukuuset ovat pidetty joululahja yritystenhenkilökunnalle ja asiakkaille.

Pyydä tarjouksemme puhelimitse tai sähköpostitse!

Olemme joulupuuseura ry:n jäsen. Kaikki myytävät joulukuusemme ja leikkohavumme ovat kotimaisia ja luontoa vahingoittamatta kasvatettuja.

Lisätietoja:

Martti Posti puh. 0500 896342

Juha Posti puh. 050 5240659